Clotheesss


(Btw,  vad tycker ni om mitt hår idag.. Lite vågit och snyggt don´t u think?)


Keps -  Ed hardy
Jeans jacka -  ZARA
vitt Linne - Gina tricot
Svarta jeans (favoriter!!) - BikBok (2007)
gladiator skor -  DNA

I Can´t Be Tamed



Haha måste bara slänga in den här låten som jag såg på 
någons blogg nyss, Miley Cyrus heter hon som sjunger.. lite cool
 style på de hela om du frågar mig, im right?

Här är musik videon om ni vill se den ;)
Kisses


Söndagar

Heej babes!
Igår skulle jag träffa Johanna men så blev det tyvärr inte, pallade inte göra nått och sa min pappa neej så:(
Aja that´s life, Idag har jag inga big plans riktigt.. va nyss i forum tog en cigg och köpte en islatte (Mmmmm :D )  och snart ska jag dra till MAXI me my daddy och köpa lite bra ha saker :P.
Sen kanske Viktor och Basauri men är inte säker om jag pallar och nu vill dom att jag ska hänga på till Viktors sommarställe på gotland och supa skallen av mig från Onsdag till nästa söndag men.. mjaaa är inte rikitgt sugen vet faktiskt inte varför haha.

Aja nu ska jag dra.
Kisses
Sen leker man med iphoto booth ;)


Fredaag! :p

Har precis sagt hejdå till min söta vän Olivia! Härligt att få se henne igen :D Tog en fika och snacka en massa om allt som händer ;)

Johanna ringde mig nyss o fråga om vi kunde träffas men vet inte längre om jag pallar är ganska trött från igåår då jag va me några kompisar och drack till halv  på morgonen xD
Kisses sålänge

Jag vill ut i skärgården! Med sol och bad, Jag hatar det här vädret! :(


Jag och min barndomsvän Petter för några veckor sen

today i´m wearing this with nothing on my face, summer!

Tur att min mage inte är så stor som den ser ut i mjukiskläder ;)
 
- Kisses

Categories

Nu har jag skaffat en kategori här på bloggen som heter "Today in things".  Här skriver jag om allt från  kläder, smink, music, sporter.. Aa allt som är dagens "Jag gillar/jag ogillar" grejer om ni förstår mig ;)

Sen har jag den vanliga som oftast tas som "Allmänt" men som jag nu har döpt till "Today I have.." Där skriver jag om allt allmänt, nästan allt i bloggen... "Vanliga" grejerna haha. 

Nu duschad

Alltså jag älskar loov! När jag går upp vid 4 på dagen och segar runt i mjukisar, tar en dusch, drar och handlar och sen se film och sega ännu mer. Äkta sommarlov om du frågar mig! (I alla fall när vädret ser ut som det gör där ute, det är helt galet som det regnar )

Nu ska jag hjälpa min pappa med maten och sen så blir det filmmys! love it ;)
Kisses


Igår blev jag tönt!


Haha efter otroligt trevlig middag med min söta mor så gav hon mig en box med alla tre High school Musical filmerna hahhaha känner mig så jävla ntig just nu men det är väl kul att kolla på, right?
Haha Kisses

Middag på stureplan ikväll

Första inlägget kan jag ju lika gärna börja med hur min dag har varit och kommer att fortsätta. Har mest varit hemma och myst enmassa tills min kompis Amanda ringde mig och undrade om vi kunde träffas så jag rullade in mot stan där vi fikade och kolla affärer lite, tyvärr ingen kamera :(
Nu är jag hemma igen i alla fall och fixat mig lite så ska snart ut till stureplan och äta lite middag med min söta mamma :) Och då ska jag inte glömma kameran haha.

Hon kommer snart måste rusa, kisses

Face and clothes of tha day:



OMG

Omg, en ny och fräch blogg!

haha ja, nu ska jag blogga igen.. det är så typiskt mig att göra en blogg skriva lite och sen tröttna.
men nu har jag faktisk bestämt mig för att ge det en ny chans, Kanske jag blir bättre den här gången, vem vet... Let the games begin ;) haha ♥

Btw, ursäkta min header.. den är tillfällig har inte min egna dator just nu.


RSS 2.0